Εισαγωγή στη φάρμα: τα ζώα μας έρχονται από διάφορες περιοχές της βόρειας Ρουμανίας. Διαλέγουμε οι ίδιοι κάθε φορά τα ζώα ένα ένα από διάφορους παραγωγούς. Οι μόσχοι που εισέρχονται στη μονάδα μας είναι ηλικίας ενός μήνα, ενώ τα αρνιά είναι περίπου τριών μηνών. Στη συνέχεια τα ζώα μεταφέρονται στη φάρμα μας με βάσει τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

 

Πάχυνση: κατά την είσοδό τους στη μονάδα μας, οι μόσχοι ηλικίας ενός μήνα διατρέφονται με ρόφημα γάλακτος. Μετά από περίπου δυο μήνες οι θηλάζοντες μόσχοι απογαλακτίζονται και διατρέφονται αποκλειστικά με χονδροειδείς και συμπυκνωμένες ζωοτροφές. Η πάχυνση διαρκεί συνολικά 10 έως 14 μήνες.  

 

Τα αρνιά και πρόβατα διατρέφονται αποκλειστικά από πιστοποιημένες ζωοτροφές μέχρι το επιθυμητό βάρος σφαγής.

 

Εμπορία: τα ζώα μας διατίθενται ζωντανά σε διάφορους κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα αλλά και σφαγμένα σε κρεοπώλεις είτε απευθείας από το σφαγείο της Αμφίκλειας όπου σφάζουμε ή από τα κρεοπωλεία μας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Πολύ σύντομα θα έχουμε ακόμη περισσότερα να σας δείξουμε γιατί  δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι.